Vojvođani u ponedeljak u Kovačici i Zrenjaninu prezentuju program Na ravne časti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 10. 12. 2023. | Komentara: 0

Vojvođani u ponedeljak u Kovačici i Zrenjaninu prezentuju program Na ravne časti

Novi Sad, 10. decembar 2023 - Kandidati izborne liste Vojvođani, koja se nalazi pod broj 13 na glasačkom listiću za pokrajinske izbore, posetiće u ponedeljak Kovačicu i Zrenjanin.

LSV

Portparol Vojvođana Aleksandar Marton istako je da su prethodni susreti sa građanima Vojvodine pokazali da je program „Na ravne časti“ politička platforma koja nudi kvalitetna rešenja.

- Drago nam je što su građani svesni koliko je potrebno boriti se za bolji položaj Vojvodine u okviru Srbije. Naš izborni program „Na ravne časti“ je temelj te borbe. Naravno, potrebno je da građani masovno izađu na izbore 17. decembra, glasaju za Vojvođane i svojim glasom pomognu formiranje jakog bloka za Vojvodinu - istakao je Marton.

Vojvođani će u ponedeljak, 11. decembra, u 17 časova posetiti Kovačicu (prostorije Vojvođani LSV, Čaplovičova 13), a dva sata kasnije (u 19 časova) Zrenjanin (prostorije Vojvođani LSV, Kralja Aleksandra I Karađorđevića 6).

Okupljenima će se obratiti predsednik Vojvođana Bojan Kostreš i drugi kandidati sa izborne liste.



Saopštenja | Ponedeljak, 20. 11. 2023. | Komentara: 0

Vojvođani traže podelu prihoda Vojvodine na ravne časti

Programom „Na ravne časti“ Vojvođani će se na pokrajinskim izborima boriti da se novac koji uplate u republički budžet pošteno podeli - trećina državi, trećina Vojvodini i trećina gradovima i opštinama.
Izjave | Nedelja, 19. 11. 2023. | Komentara: 0

Opozicija da shvati da je i u Vojvodini moguća promena

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Aleksandar Marton izjavio je da Ligi i drugim opozicionim strankama atmosfera, u kojoj su pokrajinski izbori raspisani, ide na ruku. 
Saopštenja | Nedelja, 19. 11. 2023. | Komentara: 0

Vojvođani formirali tim pravnika za odbranu poljoprivrednika

Predsednik Vojvođana LSV Bojan Kostreš ovog se petka sastao sa predstavnicima poljoprivrednih udruženja iz Vojvodine, koji su od početka protekle nedelje nastavili proteste širom Vojvodine nakon što od maja njihovi ključni zahtevi koje su uputili Vladi Republike Srbije nisu odobreni, niti su otvoreni kanali za pregovore o rešavanju problema. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook