Vulinovi slagali da im je odbor LSV iz Novog Bečeja prešao u Pokret socijalista

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 22. 12. 2021. | Komentara: 0

Vulinovi slagali da im je odbor LSV iz Novog Bečeja prešao u Pokret socijalista

Novi Sad, 22. decembar 2021 - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine iz Novog Bečeja je izuzetno zabrinut za funkcionisanje policije u državi, s obzirom na to da ministar Aleksandar Vulin ne zna razliku između Bečeja i Novog Bečeja. Tako je prelazak nekoliko članova LSV iz susednog Bečeja u njegov Pokret socijalista, koji je u Bačkoj, pomešao i prisvojio banatski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine iz Novog Bečeja.

LSV

Jasno je da bi mu draže bilo da je dobio mnogo jači i brojniji novobečejski odbor LSV, pa budan mašta naglas, ali se brinemo šta će biti ako tako pomeša, recimo, Kragujevac i Kraljevo u nekoj urgentnoj situaciji za delovanje kao ministra policije.

Liga socijaldemokrata Vojvodine imenovala je povereništvo u Bečeju, na čijem čelu je predsednik Izvršnog odbora LSV Saša Šućurović. On će u narednom periodu, do izbora novog predsednika Opštinskog odbora LSV Bečej, koordinirati funkcionisanje LSV u Bečeju i biti na raspolaganju ligašima iz ovog grada za brzu reorganizaciju.

Saša Šućurović
predsednik Izvršnog odbora 
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook