Za LSV je rekonstrukcija završena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 05. 11. 2014. | Komentara: 0

Za LSV je rekonstrukcija završena

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za Blic da je rekonstrukcija Pokrajinske vlade završena i da je Liga na tu priču stavila tačku i ide dalje.

LSV
 
- Kada sam bio predsednik Skupštine AP Vojvodine, većinu su činila 62 poslanika, i to sve četiri godine. Ostaje da se vidi šta će SVM da uradi. Preletanja su gorući problem koji moramo da rešimo – istakao je on.
 
U izjavi za Večernje novosti Kostreš kaže da će Pokrajinska vlada u narednom periodu biti pod stresom zbog tanke većine.
 
- Od Pastora s nestrpljenjem očekujemo objašnjenje. On nas je obavestio da neće glasati neposredno uoči sednice Skupštine – dodao je zamenik predsednika LSV.
 
A komentarišući trgovinu poslanicima, Kostreš je u izjavi za Informer kazao da su demokrate glasove kupovale do 2012. a da je to danas postala praksa.
 
- Od 2012. govorimo da je preletanje poslanika užasno i pogrešno. Međutim, to je danas pravilo i za SNS i sve druge partije. Dosad je u parlamentu čak petnaestak poslanika promenilo dres. Da li je ova rekonstrukcija plod korupcije, neka proveri policija – ističe Kostreš.
 
(BILSV, 05.11.2014)



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook