Za LSV je rekonstrukcija završena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 05. 11. 2014. | Komentara: 0

Za LSV je rekonstrukcija završena

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za Blic da je rekonstrukcija Pokrajinske vlade završena i da je Liga na tu priču stavila tačku i ide dalje.

LSV
 
- Kada sam bio predsednik Skupštine AP Vojvodine, većinu su činila 62 poslanika, i to sve četiri godine. Ostaje da se vidi šta će SVM da uradi. Preletanja su gorući problem koji moramo da rešimo – istakao je on.
 
U izjavi za Večernje novosti Kostreš kaže da će Pokrajinska vlada u narednom periodu biti pod stresom zbog tanke većine.
 
- Od Pastora s nestrpljenjem očekujemo objašnjenje. On nas je obavestio da neće glasati neposredno uoči sednice Skupštine – dodao je zamenik predsednika LSV.
 
A komentarišući trgovinu poslanicima, Kostreš je u izjavi za Informer kazao da su demokrate glasove kupovale do 2012. a da je to danas postala praksa.
 
- Od 2012. govorimo da je preletanje poslanika užasno i pogrešno. Međutim, to je danas pravilo i za SNS i sve druge partije. Dosad je u parlamentu čak petnaestak poslanika promenilo dres. Da li je ova rekonstrukcija plod korupcije, neka proveri policija – ističe Kostreš.
 
(BILSV, 05.11.2014)



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook