Zaglavljeni autobus je slika Vojvodine koja je stala, na nama je da je pokrenemo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 12. 12. 2023. | Komentara: 0

Zaglavljeni autobus je slika Vojvodine koja je stala, na nama je da je pokrenemo

Novi Sad, 12. decembar 2023 - Autobus u kom su se nalazila i deca zaglavljen je na obilaznici kod zatvorenog mosta na Tamišu koji povezuje Orlovat i Tomaševac. Zbog loših uslova na „saobraćajnici“, koja je zapravo poljski put, autobus je ostao ukopan u mestu, kraj „puta“. Među putnicima su i đaci.

LSV

Predsednik Vojvođana LSV Bojan Kostreš ukazuje da je ovo samo još jedna slika naprednjačke nesposobnosti da rešavaju stvarne probleme građana Vojvodine, kao što je loša saobraćajna infrastruktura koja otežava osnovne dnevne potrebe kretanja građana.

- Vojvodina sa ovom vlašću već odavno stoji i nazaduje, a to se mora promeniti. Đaci Vojvodine zaslužuju bolje puteve od onih koji liče na scene iz filma „Ko to tamo peva“. Zato je važno da svi građani 17. decembra izađu na izbore i daju svoj glas opciji koja zna probleme Vojvođana i koja će ih rešavati, a to su Vojvođani – istakao je nosilac liste Vojvođani na pokrajinskim izborima Bojan Kostreš.




Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook