Zaustaviti kašnjenja u isplati naknada porodiljama i trudnicama!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Petak, 02. 05. 2014. | Komentara: 0

Zaustaviti kašnjenja u isplati naknada porodiljama i trudnicama!

NOVI SAD - Isplata naknada trudnicama i porodiljama u Srbiji više ne sme da kasni tri meseca, ističe Forum žena Lige socijaldemokrata Vojvodine i poziva Vladu Republike Srbije da to hitno ispravi.

LSV

- Srbija je zemlja u kojoj danas trudnoća predstavlja finansijski napor i za trudnicu i za njenu porodicu. Krajnje je vreme da država osmisli i uredi sistem u kojem će trudnice imati sigurnost. U međuvremenu, dešava se suprotno i to stvara dodatni stres – naglašava se u saopštenju ligašica.

Oni podsećaju da je, odmah nakon prošlih republičkih izbora, AP Vojvodini onemogućeno da pomaže porodilje sa 30 hiljada dinara, a odmah nakon ovih izbora to se dogodilo Zaječaru, dok je u Beogradu pomoć prepolovljena.

- Borba protiv bele kuge u Srbiji ne sme biti tema koja će se potrošiti pred izbornu kampanju ili u toku nje – zaključuje se u saopštenju Foruma žena LSV..​

(BILSV, 02.05.2014)



Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook