Zaustaviti ludilo u Novom Sadu i razrešiti direktora PU Radosno detinjstvo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 11. 06. 2013. | Komentara: 0

Zaustaviti ludilo u Novom Sadu i razrešiti direktora PU Radosno detinjstvo

NOVI SAD, 11. jun – Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od gradonačelnika hitno razrešenje direktora Predškolske ustanove „Radosno detinjstvo“ zbog najave eksperimentisanja nad decom u Novom Sadu.

LSVUkoliko se obistini namera rukovodstva Predškolske ustanove „Radosno detinjstvo“ da uvede segregaciju, odnosno odvoji dečake od devojčica, kao i da se uvede bilingvalna nastava na srpskom i ruskom jeziku to bi bilo bi i više od nametanja.
Bilo bi ludilo.
Ovo je luđe od “Odžačarske bajke” u režiji rukovodstva JKP “Stan” na Bebi Exitu.
Ni sufinansiranje CD-ova, ni naplata odžačarskih usluga, niti broj zaposlenih u javnokomunalnim preduzećima povećan za 10 odsto (oko 500 radnika), ni smetanje latiničnog pisma, ni nametanje „Sogaz“ osiguranja, ni „Hvala dedi na pobedi“, ni opevavanje od kojekakvih Knindži, ni nemanje volje da se razgovara o bezbednosti u Novom Sadu, ni pokušaj amnestije Maje Gojković za ugovor sa ATP-om, ni razvaljen i zapušten grad  - ništa ne može da se meri sa ovim ludilom.
Novi Sad i Liga socijaldemokrata Vojvodine nemaju nameru da to tolerišu.
Učinićemo sve da to zaustavimo.
Ovo je granica od koje nešto ne može.
Jer, šta je sledeće? Hoće li deci u vrtićima služiti kašu i vodu? Hoće li imati obavezu da tokom raspusta borave u manastirima? Da dečaci nose brojanice, a devojčice marame? Hoće li devojčice učiti da im je mesto u kuhinji?
U međuvremenu, dok ne razreše direktora, pozivamo gradonačelnika da proveri radnu sposobnost i organizuje psiho test u menadžmentu Predškolske ustanove „Radosno detinjstvo“.
I, da ih za ovo budaljenje kazni bar jednogodišnjom zabranom službenog odlaska u Rusiju.

Gradski odbor LSV
Novi Sad



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook