Zrenjanin - talac naprednjačkog politikanstva

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 17. 06. 2014. | Komentara: 0

Zrenjanin - talac naprednjačkog politikanstva

ZRENJANIN – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zenjanina Vladimir Milošev upozorio je danas na to da je Zrenjanin, nakon što je dobio i trećeg gradonačelnika za samo dve godine, potpuno uništen, bez ijedne investicije i novog radnog mesta, osim za preko 350 „naprednih članova“.

LSV

On je ocenio i da građani Zrenjanina prilikom izbora 2012. godine, među kojima je većina glasala za SNS, ni u snu nisu mogli da zamisle da će im gradonačelnik biti predvodnik preletača iz DSS, a njegov zamenik predvodnik preletača iz SRS.
Govoreći o dosadašnjem učinku vladajuće koalicije, Milošev je upozorio da se centar ruši sam od sebe, da je voda i dalje otrovna, iako je napredna vlast nasledila završen ugovor po kom bi već danas imali zdravu vodu u česmama.
– Jedan jedini sneg koji je pao za dve godine, izazavao je uvođenje vandrednog stanja i nije očišćen dok se sam nije istopio, a za te dve godine na vlasti asfaltirano je jedva stotinak metara Gimnazijske ulice, koja je sve vreme raskopana. Ne zaboravimo i kapitalno ulaganje u infrastrukturu- popravljena je jedna (i jedina) fontanica u centru – istakao je Milošev. Odbornik LSV je upozorio i da je vlast zadužila kreditom sve građane za još 800 miliona dinara samo u ovoj godini, dok je budžet kabineta gradonačelnika od 38 miliona dinara viši od ukupnog godišnjeg budžeta svake ustanove kulture u gradu.
– Kafanski računi gradskih funkcionera dosežu i 80.000 dinara po ručku, a službeno gorivo se troši kao da se svakog dana putuje do Soluna i nazad. Verovatno se zbog ovakvih zahtevnih menadžerskih i kafanskih poduhvata bivši gradonačelnik umorio, pa će ga naslediti njegov doskorašnji zamenik, koji je to mesto zaslužio jer je utopio svoj celokupni seoski odbor DSS-a u SNS. A zamenik će mu po istoj zasluzi biti dojučerašnji smrtni neprijatelj SNS-a, radikal, jer je takođe uspešno utopio u SNS svoju četu radikala – rekao je Milošev. Ukazao je i da Liga socijaldemokrata Vojvodine odgovara svim građanima koji ovih dana postavljaju sebi pitanje za koga sam ja glasalo.
– Dokle god većina ne prepozna laž koja se krije iza velikosrpsko-evropsko-ruske politike od istinske politike autonomije i građanskog demokratskog društva, dotle ćemo svi zajedno plaćati cenu takvog naivnog izbora, kako na lokalnom, tako i na državnom nivou. LSV traži hitno uvođenje privremenih mera i raspisivanje vanrednih lokalnih izbora, jer nijedan grad u Srbiji nema ovako neodgovornu i nesposobnu vlast – zaključio je Milošev.

(BILSV, 17. 06. 2014)



Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook