Belo Blato dobija opremu i sportske rekvizire

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 15. 03. 2013. | Komentara: 0

Belo Blato dobija opremu i sportske rekvizire

BELO BLATO – Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Čobanu istakla je da će Mesnoj zajednici Belo Blato već u aprilu biti upućena pomoć za opremanje lokalne osnovne škole spravama i rekvizitima, a na pomoć za adaptaciju svlačionica na stadionu može računati tamošnji fudbalski klub.

LSV

Ona je prilikom jučerašnje posete ovom banatskom mestu imala sastanak sa predstavnicima MZ Belo Blato, Osnovne škole „Bratstvo jedinstvo“ i Fudbalskog kluba „Mladost“. Čobanu je  istakla da je Belo Blato poznato po negovanju društvenog života i multikuluralnosti, ali da je, nažalost, dugi niz godina zapostavljeno u ulaganju u sport i fizičku aktivnost. Kako je istakla, zapostavljenost je išla do te mere da jedina škola u Belom Blatu još nema fiskulturnu salu.

- U Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu je za naredni period napravljen radni plan da se za 36 škola u Vojvodini, koje nemaju fiskulturnu salu, a koje su svojom sredstvima uspele da adaptiraju određeni prostor za obavljanje nastava fizičkog vapitanja, obezbedi opremanje rekvizitima koji će poslužiti da se nastavni plan i program što uspešnije realizuje – istakla je Marinika Čobanu.

(BILSV, 15.03.2013)



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook