Belo Blato dobija opremu i sportske rekvizire

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 15. 03. 2013. | Komentara: 0

Belo Blato dobija opremu i sportske rekvizire

BELO BLATO – Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Čobanu istakla je da će Mesnoj zajednici Belo Blato već u aprilu biti upućena pomoć za opremanje lokalne osnovne škole spravama i rekvizitima, a na pomoć za adaptaciju svlačionica na stadionu može računati tamošnji fudbalski klub.

LSV

Ona je prilikom jučerašnje posete ovom banatskom mestu imala sastanak sa predstavnicima MZ Belo Blato, Osnovne škole „Bratstvo jedinstvo“ i Fudbalskog kluba „Mladost“. Čobanu je  istakla da je Belo Blato poznato po negovanju društvenog života i multikuluralnosti, ali da je, nažalost, dugi niz godina zapostavljeno u ulaganju u sport i fizičku aktivnost. Kako je istakla, zapostavljenost je išla do te mere da jedina škola u Belom Blatu još nema fiskulturnu salu.

- U Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu je za naredni period napravljen radni plan da se za 36 škola u Vojvodini, koje nemaju fiskulturnu salu, a koje su svojom sredstvima uspele da adaptiraju određeni prostor za obavljanje nastava fizičkog vapitanja, obezbedi opremanje rekvizitima koji će poslužiti da se nastavni plan i program što uspešnije realizuje – istakla je Marinika Čobanu.

(BILSV, 15.03.2013)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook