Belo Blato dobija opremu i sportske rekvizire

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 15. 03. 2013. | Komentara: 0

Belo Blato dobija opremu i sportske rekvizire

BELO BLATO – Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Čobanu istakla je da će Mesnoj zajednici Belo Blato već u aprilu biti upućena pomoć za opremanje lokalne osnovne škole spravama i rekvizitima, a na pomoć za adaptaciju svlačionica na stadionu može računati tamošnji fudbalski klub.

LSV

Ona je prilikom jučerašnje posete ovom banatskom mestu imala sastanak sa predstavnicima MZ Belo Blato, Osnovne škole „Bratstvo jedinstvo“ i Fudbalskog kluba „Mladost“. Čobanu je  istakla da je Belo Blato poznato po negovanju društvenog života i multikuluralnosti, ali da je, nažalost, dugi niz godina zapostavljeno u ulaganju u sport i fizičku aktivnost. Kako je istakla, zapostavljenost je išla do te mere da jedina škola u Belom Blatu još nema fiskulturnu salu.

- U Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu je za naredni period napravljen radni plan da se za 36 škola u Vojvodini, koje nemaju fiskulturnu salu, a koje su svojom sredstvima uspele da adaptiraju određeni prostor za obavljanje nastava fizičkog vapitanja, obezbedi opremanje rekvizitima koji će poslužiti da se nastavni plan i program što uspešnije realizuje – istakla je Marinika Čobanu.

(BILSV, 15.03.2013)



Iz medija | Ponedeljak, 18. 03. 2024. | Komentara: 0

Čisti izborni uslovi su odlika normalne, pristojne, demokratske zemlje

Čisti izborni uslovi, po mom mišljenju, nisu ni mesto ni predmet cenjkanja, jer se tu ne govori o političkom programu ili ideji da li Srbija treba da ide malo više levo ili desno i da li porez treba da bude manji ili veći. 
Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook