Odbori LSV

 
 
nenad-canak-predsednik CirilicaNenad-Čanak-predsedniknenad-canak-predsednik Madjarskinenad-canak-predsednik Rusinskinenad-canak-predsednik Sandžak-glasanenad-canak-predsednik Slovackinenad-canak-predsednik Vojvodina-glasa
Odbori LSV | Utorak, 08. 11. 2016. | Komentara: 0

Zašto nema zastave Vojvodine na zrenjaninskoj skupštini?

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton upitao je danas gradske čelnike zašto nema zastave Autonomne pokrajine Vojvodine na Skupštini grada, te zgradama javnih preduzeća i ustanova.
Odbori LSV | Utorak, 08. 11. 2016. | Komentara: 0

Sedlarević: Pratićemo poštovanje Etičkog kodeksa ponašanja funkcionera

Najviši predstavnici Skupštine grada Novog Sada potpisali su juče izjave o prihvatanju obaveza poštovanja Etičkog kodeksa ponašanja funkcionera lokalne samouprave. Predsednica Saveta za praćenje primene etičkog kodeksa mr Maja Sedlarević izjavila je da su oni svoju ulogu shvatili ozbiljno, te da će pratiti koliko se lokalni funkcioneri pridržavaju etičkih normi. Zbog toga je na samom početku mandata organizovana prezentacija kodeksa.
Odbori LSV | Ponedeljak, 07. 11. 2016. | Komentara: 0

Gradonačelnik Zrenjanina da se izjasni!

Predsednik Odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Dejan Čapo zatražio je danas od gradonačelnika tog grada Čedomira Janjića da se izjasni u vezi sa pokretanjem postupka rehabilitacije osobe koja je, kao saradnik Gestapoa, potkazala predvodnika Narodnooslobodilačkog pokreta u Vojvodini, Žarka Zrenjanina, i na osnovu čije dojave je on ubijen.
Odbori LSV | Utorak, 01. 11. 2016. | Komentara: 0

Podeliti Zrenjanin na opštine

ZRENJANIN - Problem u funkcionisanju mesnih zajednica predstavlja i centralizacija sredstava u Gradskoj upravi, pa o nekakvoj mesnoj samoupravi ne može biti ni govora. Slikovit primer za ovo su sredstva od naftne rente, koja su znatno smanjena i strogo centralizovana - rekao je član Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Tibor Vaš.
Odbori LSV | Sreda, 26. 10. 2016. | Komentara: 0

Dobija li Zrenjanin rijaliti program umesto fabrike vode?

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine smatra da gradska vlast u Zrenjaninu mora ozbiljnije da shvati svoja zaduženja i da konačno počne da rešava probleme svojih sugrađana, a ne da manipulacijama skreće pažnju sa suštine problema. Komentarišući vest da će građani i građanke Zrenjanina moći na sajtu grada da prate direktan prenos sa gradilišta postrojenja za prečišćavanje vode, LSV ističe da će Zrenjaninci tako umesto dugo željene zdrave, pijaće vode dobiti nastavak sapunice zvane „Fabrika vode u Zrenjaninu“ .  
Odbori LSV | Utorak, 25. 10. 2016. | Komentara: 0

Gde je nestala zastava AP Vojvodine?

ZRENJANIN – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Predrag Perkić pitao je danas, u ime LSV, čelnike Grada Zrenjanina gde je nestala zastava Autonomne Pokrajine Vojvodine sa Skupštine grada, zgrada javnih preduzeća i ustanova?ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook