Bolji uslovi za žabaljske sportiste

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Četvrtak, 21. 02. 2013. | Komentara: 0

Bolji uslovi za žabaljske sportiste

ŽABALJ – Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Čobanu danas je svečano pustila u rad rekonstruisanu Sportsku salu “Partizan” u Žablju. Svečanosti su prisustvovali predsednik Opštine Žabalj Čedomir Božić i generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Dane Korica, kao i mnogi drugi sportski radnici.

LSV

Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu je za rekonstrukciju pomenute sale izdvojio dva miliona dinara, dok je lokalna samouprava u istom projektu učestvovala sa 800.000,00 dinara. Sala će pre svega služiti borilačkim sportovima koji u ovoj opštini imaju dugu i uspešnu tradiciju. Na svečanosti proglašenja najboljih sportista i sportskih udruženja u opštini Žabalj, koja je prethodila otvaranju sportske sale, Čobanuova je dobila plaketu za doprinos i unapređenje sporta i sportske infrastrukture. Zahvalivši se domaćinu na priznanju, ona je istakla da primer opštine Žabalj treba da posluži i drugim lokalnim samoupravama u Vojvodini, a takođe i Srbiji, kako sport na lokalu može da se uredi i dobro funkcioniše.

– Drago mi je što je opština Žabalj prepoznala značaj sporta, a naročito rekreativnog, i što ulaže sve napore da ga još više unapredi. Sigurna sam da ćemo u ovim ljudima naći i pravog partnera u ciklusu javne rasprave o predlogu strategije razvoja školskog sporta u Vojvodini, a što predstavlja prioritet našeg sekretarijata – rekla je Čobanu.

(BILSV, 21. 02. 2013.)



Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook