Bolji uslovi za žabaljske sportiste

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Četvrtak, 21. 02. 2013. | Komentara: 0

Bolji uslovi za žabaljske sportiste

ŽABALJ – Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Čobanu danas je svečano pustila u rad rekonstruisanu Sportsku salu “Partizan” u Žablju. Svečanosti su prisustvovali predsednik Opštine Žabalj Čedomir Božić i generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Dane Korica, kao i mnogi drugi sportski radnici.

LSV

Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu je za rekonstrukciju pomenute sale izdvojio dva miliona dinara, dok je lokalna samouprava u istom projektu učestvovala sa 800.000,00 dinara. Sala će pre svega služiti borilačkim sportovima koji u ovoj opštini imaju dugu i uspešnu tradiciju. Na svečanosti proglašenja najboljih sportista i sportskih udruženja u opštini Žabalj, koja je prethodila otvaranju sportske sale, Čobanuova je dobila plaketu za doprinos i unapređenje sporta i sportske infrastrukture. Zahvalivši se domaćinu na priznanju, ona je istakla da primer opštine Žabalj treba da posluži i drugim lokalnim samoupravama u Vojvodini, a takođe i Srbiji, kako sport na lokalu može da se uredi i dobro funkcioniše.

– Drago mi je što je opština Žabalj prepoznala značaj sporta, a naročito rekreativnog, i što ulaže sve napore da ga još više unapredi. Sigurna sam da ćemo u ovim ljudima naći i pravog partnera u ciklusu javne rasprave o predlogu strategije razvoja školskog sporta u Vojvodini, a što predstavlja prioritet našeg sekretarijata – rekla je Čobanu.

(BILSV, 21. 02. 2013.)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook