Čanak sinoć na svečanoj večeri kod Đukanovića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 01. 07. 2021. | Komentara: 0

Čanak sinoć na svečanoj večeri kod Đukanovića

Podgorica/Novi Sad, 01. jul 2021 - Predsednik Crne Gore Milo Đukanović organizovao je sinoć u Podgorici svečanu večeru u čast predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka.

LSV

Posle razmenjenih zdravica, njih dvojica su se zadržali u dužem prijateljskom razgovoru u kojem je Đukanović upoznao Čanka sa aktuelnom političkom situacijom u Crnoj Gori u svetlu domaćih političkih procesa i evropskih integracija.

Predsednik LSV iskoristio je priliku da Đukanoviću unapred i uživo čestita predstojeći 13. jul, Dan državnosti.

Čanak je juče tokom dana posetio Cetinje gde ga je dočekao gradonačelnik mr Aleksandar Kašćelan.

Cetinjski manastir Čanak je obišao u društvu generalnog sekretara Demokratske partije socijalista Aleksandra Bogdanovića i članice Predsedništva i poslanice DPS Aleksandre Vuković, a kratko se obratio i građanima koji su ga dočekali i pozdravljali u centru Cetinja.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook