Čanak: Bićemo opozicija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 17. 03. 2014. | Komentara: 0

Čanak: Bićemo opozicija

BEOGRAD - Poslanici sa liste Nove demokratske stranke, LSV i Zajedno za Srbiju će biti opozicija ali smo spremni da podržimo dobre projekte, saopštili su večeras lider LSV i Zajedno za Srbiju Nenad Čanak i Dušan Petrović.

LSV

Oni su u Izbornom štabu Nove demokratske stranke u Beogradu istakli i da se dobri projekti odnose na otvaranje novih radnih mesta, nastavak evropskog puta Srbije, promenu ustava u cilju približavanja EU.  Čanak i Petrović su u obraćanju novinarima kome je prisustvovao i lider NDS Boris Tadić, ocenili i da je rezultat ovih izbora promenio političku mapu Srbije slično kao i 2000. godine kada je tadašnji DOS pobedio tadašnji vladajući režim. Čanak je istakao da je masovna podrška jednoj političkoj opciji možda dobra za tu političku opciju ali nije dobra za Srbiju.

– U svakom slučaju, svaki dobar projekat će dobiti podršku ove koalicije – rekao je Čanak. On je istakao da će na ovu koaliciju pasti ogroman teret "jer smo jedina vidljiva opozicija u ovom trenutku", Čanak je naveo i da je koalicija čiji je LSV član, jedina alternativa vlasti, istakavši da ta koalicija zbog toga "ima ogromnu obavezu i veliku budućnost"., On se zahvalio glasačima koji su pružili podršku koaliciji sa kojom je LSV, istakavši da je ponosan na njih i na to što su prepoznali principijelnost svih stranaka koji su je činili.

(BILSV, 17. 03. 2014)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook