Čanak: Razrešenje svih dilema na novom sastanku

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 01. 03. 2015. | Komentara: 0

Čanak: Razrešenje svih dilema na novom sastanku

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izrazio je danas očekivanje da će nastavak razgovora sa predsednikom DS Bojanom Pajtićem i liderom SVM Ištvanom Pastorom, koji je zakazan za sredu 4. marta, razrešiti sve dileme koje postoje.

LSV

Čanak je Tanjugu rekao da su na sastaku održanom u petak Pajtić, Pastor i on dugo razgovorali, što je, kako je kazao, vrlo korisno iz razloga što je to praktično bio prvi trojni sastanak u tom sastavu posle dugo vremena.
– Mislim da je postignut jedan određeni nivo razumevanja. U pitanju je unutrašnje funkcionisanje koalicije i razumevanje oko zajedničkih ciljeva – rekao je Čanak. Na pitanje da li je smena Marte Takač sa mesta direktora JP "Vojvodinašume" glavni kamen spoticanja u odnosima unutar vladajuće kolicije u AP Vojvodini, Čanak je rekao da bi "bilo vrlo pojednostavljeno sve svoditi na jednu stvar".
– Među nama postoji jasan dogovor da o toku sastanka ne dajemo nikakve izjave do trenutka dok ne budemo imali zajednički stav – kazao je Čanak i dodao da je to jedina izjava koju je i koju će izneti u javnosti tim povodom.

(BILSV, 01. 03. 2015)



Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook