Čanak: Razrešenje svih dilema na novom sastanku

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 01. 03. 2015. | Komentara: 0

Čanak: Razrešenje svih dilema na novom sastanku

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izrazio je danas očekivanje da će nastavak razgovora sa predsednikom DS Bojanom Pajtićem i liderom SVM Ištvanom Pastorom, koji je zakazan za sredu 4. marta, razrešiti sve dileme koje postoje.

LSV

Čanak je Tanjugu rekao da su na sastaku održanom u petak Pajtić, Pastor i on dugo razgovorali, što je, kako je kazao, vrlo korisno iz razloga što je to praktično bio prvi trojni sastanak u tom sastavu posle dugo vremena.
– Mislim da je postignut jedan određeni nivo razumevanja. U pitanju je unutrašnje funkcionisanje koalicije i razumevanje oko zajedničkih ciljeva – rekao je Čanak. Na pitanje da li je smena Marte Takač sa mesta direktora JP "Vojvodinašume" glavni kamen spoticanja u odnosima unutar vladajuće kolicije u AP Vojvodini, Čanak je rekao da bi "bilo vrlo pojednostavljeno sve svoditi na jednu stvar".
– Među nama postoji jasan dogovor da o toku sastanka ne dajemo nikakve izjave do trenutka dok ne budemo imali zajednički stav – kazao je Čanak i dodao da je to jedina izjava koju je i koju će izneti u javnosti tim povodom.

(BILSV, 01. 03. 2015)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook