Čanak: Tadić izvukao Srbiju iz ralja nacionalizma

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 11. 05. 2012. | Komentara: 1

Čanak: Tadić izvukao Srbiju iz ralja nacionalizma

NOVI PAZAR - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak poručio je večeras u Novom Pazaru da je Boris Tadić bio dobar predsednik, i da je uspeo Srbiju da izvuče iz ralja nacionalizma.

Nenad Čanak

- Jedno je sigurno a to je da mi koji smo se decenijama borili za dobar kvalitetan i miran zajednički žvot nikada nećemo odustati od tog cilja i tog ideala. Odlučujuća bitka je 20. maja kada ćemo još jednom pokazati da ova zemlja i narod pripadaju Evropi i da niko nema pravo da je iz nje izvlači - poručio je Čanak, a prenosi Radio televizija Vojvodine.

Kandidat za predsednika Srbije i lider Demokratske stranke Boris Tadić poručio večeras da će se i u budućnosti zalagati za mir i stabilnost Srbije, ali i pomirenje i stabilnost čitavog regiona.
On je na gradskom šetalištu u Novom Pazaru, prepunom građana, rekao da ima nameru da nastavi putem mira i pomirenja.

- Bilo je mnogo zala u našim životima, pomućenih odnosa, da su se pobratimi posvađali, komšije zavadile, da su uništavani ljudski životi bez ikakvog razloga. To više nikada ne sme da se ponovi - rekao je Tadić na predizbornoj konvenciji.

Lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić rekao je da bi pobeda proevropskih snaga u Sandžaku bila potpuna potrebno je da Tadić pobedi 20. maja.
Lider Stranke demokratske akcije Sandžaka Sulejman Ugljanin rekao je da je cilj Sandžaka jedinstvo, i podsetio da su građani tog dela Srbije od 1993. bez ikakvog uslovljavanja podržali Tadića.
Potpredsednik DS Dragan Šutanovac rekao je da je Tadić bolji kandidat i bolji predsednik nego što je njegov protivkandidat.

(BILSV, 11.05.2012.)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook