Edukacija za kandidate i kandidatkinje na većinskim izborima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Edukacija LSV | Utorak, 06. 03. 2012. | Komentara: 0

Edukacija za kandidate i kandidatkinje na većinskim izborima

NOVI SAD - Prvi jednodnevni trening namenjen kandidatima i kandidatkinjama na većinskim izborima za Skupštinu AP Vojvodine, u organizaciji Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine, održan je u subotu 3. marta. Edukaciji je prisustvovala prva grupa od dvadeset i dvoje kandidata i kandidatkinja LSV.

Edukacija

Nakon uvodne reči potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV Maje Sedlarević i predsednice Omladine LSV Dragane Dukić, polaznici seminara imali su priliku da se upoznaju s načinom rada u kampanjama „Od vrata do vrata“, „Otvorena vrata kandidata“ i „Dobro jutro, komšija“, koje im je prezentovao trenerski tim Centra za edukaciju LSV Nataša Lalić i Goran Veselinović. Osnove komunikacije i javnog nastupa imali su priliku da čuju od Pavla Letića i Sanje Šifliš. Učesnici i učesnice ocenili su edukaciju kao vrlo korisnu i odličnu. Za sledeću grupu kandidata isti seminar zakazan je za narednu subotu.

(BILSV, 06.03.2012.)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook