GO LSV uskoro odlučuje o rekonstrukciji Pokrajinske vlade

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 22. 08. 2014. | Komentara: 0

GO LSV uskoro odlučuje o rekonstrukciji Pokrajinske vlade

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je danas da će se Glavni odbor LSV uskoro, najverovatnije početkom septembra, izjasniti o rekonstrukciji vojvođanske vlade.

LSV

Kostreš je potvrdio da su tehničke grupe LSV, Demokratske stranke i Nove demokratske stranke prethodno postigle konsenzus oko pitanja rekonstrukcije Pokrajinske vlade.

- U principu, jeste postignut konsenzus na tehničkom nivou. Ali, stranački organi će dati poslednju reč da li će se pregovori nastaviti u okviru tehničkih grupa ili će se podići na viši nivo - kazao je on.
 
Kada je u pitanju izgled buduće Pokrajinske vlade, Kostreš je za RTV rekao da je Liga spremna na svaku ideju koja će omogućiti izlazak iz krize vlasti u Vojvodini
 
- Situacija jeste komplikovana i ako dođe do daljeg osipanja poslaničkog kluba DS, onda će biti još komplikovaniji način na koji će se izaći iz svih ovih problema. Mislim da je najvažnija neophodnost saradnje svih poslaničkih grupa i svest o tome da iz ove situacije ne možemo izaći ako svi malo ne popustimo – naglasio je zamenik predsednika LSV.

(BILSV, 22.08.2014)



Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

U čije ime i za čiji račun je organizovana bakljada povodom godišnjice bombardovanja?

Ako huliganske bakljade, praćene militantnim obećanjima, koje se odigravaju na saobraćajnici u neposrednoj blizini spomenika kulture čiju bezbednost i ugrožavaju, nemaju veze sa aktuelnom vlasti i policijskim službama, onda neka se novosadska vlast od njih ogradi i osudi ih, a policija uradi ono što joj je posao. 
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.
Iz medija | Ponedeljak, 18. 03. 2024. | Komentara: 0

Čisti izborni uslovi su odlika normalne, pristojne, demokratske zemlje

Čisti izborni uslovi, po mom mišljenju, nisu ni mesto ni predmet cenjkanja, jer se tu ne govori o političkom programu ili ideji da li Srbija treba da ide malo više levo ili desno i da li porez treba da bude manji ili veći. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook