GO LSV uskoro odlučuje o rekonstrukciji Pokrajinske vlade

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 22. 08. 2014. | Komentara: 0

GO LSV uskoro odlučuje o rekonstrukciji Pokrajinske vlade

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je danas da će se Glavni odbor LSV uskoro, najverovatnije početkom septembra, izjasniti o rekonstrukciji vojvođanske vlade.

LSV

Kostreš je potvrdio da su tehničke grupe LSV, Demokratske stranke i Nove demokratske stranke prethodno postigle konsenzus oko pitanja rekonstrukcije Pokrajinske vlade.

- U principu, jeste postignut konsenzus na tehničkom nivou. Ali, stranački organi će dati poslednju reč da li će se pregovori nastaviti u okviru tehničkih grupa ili će se podići na viši nivo - kazao je on.
 
Kada je u pitanju izgled buduće Pokrajinske vlade, Kostreš je za RTV rekao da je Liga spremna na svaku ideju koja će omogućiti izlazak iz krize vlasti u Vojvodini
 
- Situacija jeste komplikovana i ako dođe do daljeg osipanja poslaničkog kluba DS, onda će biti još komplikovaniji način na koji će se izaći iz svih ovih problema. Mislim da je najvažnija neophodnost saradnje svih poslaničkih grupa i svest o tome da iz ove situacije ne možemo izaći ako svi malo ne popustimo – naglasio je zamenik predsednika LSV.

(BILSV, 22.08.2014)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook