Građani će kazniti raspisivanje izbora radi Vučićevog rejtinga

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 25. 12. 2012. | Komentara: 0

Građani će kazniti raspisivanje izbora radi Vučićevog rejtinga

NOVI SAD – Povodom najava da bi parlamentarni izbori mogli biti raspisani sledeće godine na proleće, predsednica poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Aleksandra Jerkov rekla je za današnji Informer da će, ako izbori budu raspisani samo radi „zarade na rajtingu“ Aleksandra Vučića, građani to svakako prepoznati i kazniti.

Aleksandra Jerkov

- Od Miloševićevog perioda na izborima nisu dobro prolazili oni koji su ih raspisivali iz lične koristi. Tako će biti i sada. S druge strane, ne verujem da Kosovo može biti uzrok novih izbora, ali ako se bude tražio „okidač“, moglo bi da bude iskorišćeno za to - istakla je Aleksandra Jerkov.

(BILSV, 25.12.2012)



Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook