Hiljade članova LSV neće ućutati medijska hajka

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 04. 10. 2012. | Komentara: 0

Hiljade članova LSV neće ućutati medijska hajka

Novi Sad, 04. oktobar - Tokom 22 godine borbe za zakonodavnu, sudsku i izvršnu vlast AP Vojvodine, sa izvornim prihodima i pravom na imovinu, borbe protiv fašizma, diskriminacije, rata i nasilja, LSV je navikla na medijsku hajku i etiketiranja.

LSV
 
Nazivali su nas separatistima, narkobosovima, a sada nam se pokušava prilepiti i etiketa nasilnika. Očito je da neki centri moći pokušavaju da na taj način završe ono što nisu uspeli devedesetih godina prošlog veka i da se obračunaju sa poslednjom građanskom i regionalnom strankom u Srbiji.

Pojedine tabloide pune izvori iz istrage, prave se rekonstrukcije događaja bez poštovanja pretpostavke nevinosti, uz unapred donete presude protiv osoba koje još nisu ni procesuirane. Objavljuju se datumi saslušanja i visine kazne, a sve to upotpunjeno kako jasno plasiranim dezinformacijama, tako i izrazima poput „svinja", „batinaš" i tome slično.

Istovremeno, pretura se po prekršajnim postupcima koji su stari pola godine i nemaju nikakve veze ni sa strankom, niti političkim opredeljenjem aktera, u kojima nisu utvrđene sve činjenice, a proces nije ni počeo. Pritom se događaji interpretiraju apsolutno navijački i jednostrano.

Budući da Liga nema iza sebe nikakve korupcionaške ili finansijske afere, za očekivati je da nalogodavci ove kampanje i narednih dana nastave sa lažima i montiranim procesima kako bi se diskreditovali funkcioneri i članovi LSV.

Na taj način, u javnosti se stvara atmosfera linča koja umnogome podseća na period pre ubistva premijera Zorana Đinđića, a sve sa ciljem da se Ligi vežu ruke, da ne govori, ne upozorava i ne brani od onih od kojih je već branila i građane Vojvodine i njenu autonomiju.

Hiljade članova Lige socijaldemokrata Vojvodine neće ćutati.

Nastavićemo još jače. I bićemo još uporniji.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook