Hitna revizija stručnosti imenovanih lica

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2013. | Komentara: 0

Hitna revizija stručnosti imenovanih lica

PANČEVO – Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine na predstojećoj sednici Skupštine  grada tražiće hitnu reviziju stručnosti svih postavljenih, imenovanih i izabranih lica i proveru njihovih radnih biografija pred odbornicima, odnosno pred javnošću, jer smo u poslednjih nekoliko nedelja, svedoci otvaranja „Kadrovskih Pandorinih kutija“ vladajuće većine, istakao je danas predsednik odborničke grupe LSV u pančevačkom parlamentu Miloš Veselinov. 

LSV


Dodaje da bi Tužilaštvo u Pančevu imalo pune ruke posla, ali da borba protiv kriminala i korupcije važi samo za mesta u kojima naprednjaci nisu u vlasti, a za Pančevo ne.
– Da li su kriminalci samo tajkuni ili je svako ko je počinio krivično delo - batinaši, falsifikatori, lopovi, prevaranti i ubice – zapitao je Veselinov. On je podsetio da je bivši direktor JKP Higijene javno priznao da je zapošljavao ljude po nalogu i da su ga Mirko Nikolić i Željko Sušec „ribali“ jer ne zapošljava naprednjake, a da se tim povodom nije dogodilo ništa.
– Da li treba da sa društvenih mreža saznajemo da su pojedini odbornici i funkcioneri stranaka odgovorni za teška krivična dela? Ako je sve ovo tačno, postavlja se i pitanje: Zašto se o ovome tek sada govori – naveo je Veselinov. Zbog toga će, dodao je on, odbornici LSV na istoj sednici predložiti i usvajanje Odluke prema kojoj će sva buduća imenovana i postavljena lica u ovom najvišem domu grada Pančeva, morati javnosti da predstave svoje radne biografije, kao i potvrde da nisu krivično gonjeni ili osuđivani.

(BILSV, 24. 04. 2013.)




Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook