Hitna revizija stručnosti imenovanih lica

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2013. | Komentara: 0

Hitna revizija stručnosti imenovanih lica

PANČEVO – Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine na predstojećoj sednici Skupštine  grada tražiće hitnu reviziju stručnosti svih postavljenih, imenovanih i izabranih lica i proveru njihovih radnih biografija pred odbornicima, odnosno pred javnošću, jer smo u poslednjih nekoliko nedelja, svedoci otvaranja „Kadrovskih Pandorinih kutija“ vladajuće većine, istakao je danas predsednik odborničke grupe LSV u pančevačkom parlamentu Miloš Veselinov. 

LSV


Dodaje da bi Tužilaštvo u Pančevu imalo pune ruke posla, ali da borba protiv kriminala i korupcije važi samo za mesta u kojima naprednjaci nisu u vlasti, a za Pančevo ne.
– Da li su kriminalci samo tajkuni ili je svako ko je počinio krivično delo - batinaši, falsifikatori, lopovi, prevaranti i ubice – zapitao je Veselinov. On je podsetio da je bivši direktor JKP Higijene javno priznao da je zapošljavao ljude po nalogu i da su ga Mirko Nikolić i Željko Sušec „ribali“ jer ne zapošljava naprednjake, a da se tim povodom nije dogodilo ništa.
– Da li treba da sa društvenih mreža saznajemo da su pojedini odbornici i funkcioneri stranaka odgovorni za teška krivična dela? Ako je sve ovo tačno, postavlja se i pitanje: Zašto se o ovome tek sada govori – naveo je Veselinov. Zbog toga će, dodao je on, odbornici LSV na istoj sednici predložiti i usvajanje Odluke prema kojoj će sva buduća imenovana i postavljena lica u ovom najvišem domu grada Pančeva, morati javnosti da predstave svoje radne biografije, kao i potvrde da nisu krivično gonjeni ili osuđivani.

(BILSV, 24. 04. 2013.)




Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook