Hoće li biti kazni za nesposobne

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 24. 04. 2014. | Komentara: 0

Hoće li biti kazni za nesposobne

ZRENJANIN – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Zrenjanina Vladimir Milošev upozorio je danas da odbornička grupa LSV zahteva od gradskih vlasti i nadležnih preduzeća da objasne građanima i građankama zbog čega će se krenuti u ponovno raskopavanje Gimnazijske ulice i koliko dugo će građani i građanke čekati da im se omoguće osnovni uslovi prolaska kroz centar grada. 

LSV

Milošev je na vanrednoj konferenciji za novinare istakao i da zrenjaninski odbornici i odbornice LSV zahtevaju i da se kaže ko je odgovoran za nestručno obavljen posao i na koji način će ta osoba biti kažnjena, jer će se dodatni radovi platiti skoro 9 miliona dinara.
– Upozoravamo da je Gimnazijska ulica raskopana više od godinu dana i da su se Zrenjaninci i Zrenjaninke naslušali previše obećanja o rokovima za njen završetak. U međuvremenu, preduzetnici u ovoj ulici trpe svakodnevne gubitke, a građani gaze po prašini i blatu. Ipak, najgore je to što Grad i njegovi čelnici ne mare ni za đake Zrenjaninske gimnazije, kojima je bezbednost svakodnevno ugrožena – naveo je Milošev.
On je dodao da Odbornička grupa LSV postavlja pitanje i u vezi sa skoro devet miliona dinara, koji će biti dodatno plaćeni izvođačima radova, jer vodovodne cevi nisu zamenjene u dovoljnoj meri pri prvom raskopavanju. Milošev je rekao da će će se ovih devet miliona dinara platiti na uštrb redovnog održavanja i izgradnje jezera, uličnih bunara i javnih česmi.
– Gimnazijska ulica je očigledan primer neodgovornosti gradske vlasti u Zrenjaninu, koju plaćaju isključivo građani i građanke. Zbog toga, odbornička grupa LSV poziva sve koji su u prethodnih godinu dana učestvovali u radovima, obilascima radova ili obećanjima rokova za njihov završetak, da daju ostavke zbog nesposobnosti da završe jednu ulicu u gradu – rekao je odbornik LSV u Skupštini Zrenjanina.

(BILSV, 24. 04. 2014)



Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook