Hoće li biti kazni za nesposobne

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 24. 04. 2014. | Komentara: 0

Hoće li biti kazni za nesposobne

ZRENJANIN – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Zrenjanina Vladimir Milošev upozorio je danas da odbornička grupa LSV zahteva od gradskih vlasti i nadležnih preduzeća da objasne građanima i građankama zbog čega će se krenuti u ponovno raskopavanje Gimnazijske ulice i koliko dugo će građani i građanke čekati da im se omoguće osnovni uslovi prolaska kroz centar grada. 

LSV

Milošev je na vanrednoj konferenciji za novinare istakao i da zrenjaninski odbornici i odbornice LSV zahtevaju i da se kaže ko je odgovoran za nestručno obavljen posao i na koji način će ta osoba biti kažnjena, jer će se dodatni radovi platiti skoro 9 miliona dinara.
– Upozoravamo da je Gimnazijska ulica raskopana više od godinu dana i da su se Zrenjaninci i Zrenjaninke naslušali previše obećanja o rokovima za njen završetak. U međuvremenu, preduzetnici u ovoj ulici trpe svakodnevne gubitke, a građani gaze po prašini i blatu. Ipak, najgore je to što Grad i njegovi čelnici ne mare ni za đake Zrenjaninske gimnazije, kojima je bezbednost svakodnevno ugrožena – naveo je Milošev.
On je dodao da Odbornička grupa LSV postavlja pitanje i u vezi sa skoro devet miliona dinara, koji će biti dodatno plaćeni izvođačima radova, jer vodovodne cevi nisu zamenjene u dovoljnoj meri pri prvom raskopavanju. Milošev je rekao da će će se ovih devet miliona dinara platiti na uštrb redovnog održavanja i izgradnje jezera, uličnih bunara i javnih česmi.
– Gimnazijska ulica je očigledan primer neodgovornosti gradske vlasti u Zrenjaninu, koju plaćaju isključivo građani i građanke. Zbog toga, odbornička grupa LSV poziva sve koji su u prethodnih godinu dana učestvovali u radovima, obilascima radova ili obećanjima rokova za njihov završetak, da daju ostavke zbog nesposobnosti da završe jednu ulicu u gradu – rekao je odbornik LSV u Skupštini Zrenjanina.

(BILSV, 24. 04. 2014)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook