Bogaroški podneo ostavku na mesto poslanika

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Četvrtak, 22. 09. 2011. | Komentara: 0

Bogaroški podneo ostavku na mesto poslanika

NOVI SAD - kako piše današnji Blic, direktor JGSP Novi Sad Branislav Bogaroški jedini je funkcioner koji je na vreme zatražio mišljenje Agencije za borbu protiv korupcije o obavljanju duplih funkcija i jedini koji je dobio njenu saglasnost.

Branislav Bogaroški

Međutim, Bogaroški je juče ipak podneo ostavku na mesto poslanika u Skupštini AP Vojvodine.

- Zadržao sam ipak samo mesto direktora JGSP jer sam shvatio da ne želim da budem jedini poslanik u Skupštini Vojvodine koji će obavljati dve funkcije - objasnio je Bogaroški.

(BILSV, 22.09.2011.)



Iz medija | Petak, 02. 12. 2011. | Komentara: 0

Radaković: Većina samo deklarativno za decentralizaciju

BEOGRAD – Samo 20 lokalnih samouprava odgovorilo je na anketu Ministarstva za ljudska i manjinska prava, državnu upravu i lokalnu samoupravu o aspektima decentralizacije, a da je i među njima veliki broj onih koji su na te odgovore samo uludo potrošili vreme, istakao je državni sekretar u tom ministarstvu Duško Radaković.
Iz medija | Utorak, 29. 11. 2011. | Komentara: 0

Neće biti referenduma u Vojvodini

NOVI SAD - Razlika između toga šta govori bivši ministar i profesor FPN-a Dragan Veselinov i Lige socijaldemokrata Vojvodine nije u tome kako Vojvodina treba da izgleda, već je u tome što se LSV zalaže da pitanje autonomije Vojvodine bude rešeno kroz transformaciju državnog uređenja Republike Srbije, objašnjava za današnju Politiku zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.
Iz medija | Utorak, 22. 11. 2011. | Komentara: 0

Lustracijom bi SPS platio račun iz devedesetih

BEOGRAD - Nakon izjava ministra Milutina Mrkonjića, koji je dao javnu podršku “pet M” (Dragoljub Milanović, Mirjana Marković, Marko Milošević, Rade Marković i Mihalj Kertes), te oslobođanja Marka Miloševića za batinjenje “otporaša”, ponovo se povela priča o lustraciji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook