Jerkov: Kap koja je prelila čašu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 10. 09. 2012. | Komentara: 0

Jerkov: Kap koja je prelila čašu

NOVI SAD - Predsednica Skupštine grada Aleksandra Jerkov izjavila je večeras da je pucnjava u kojoj je ranjen jedan osamnaestogodišnjak u neposrednoj blizini Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ zapravo „kap koja je prelila čašu“ kada je u pitanju bezbednost Novosađana i za lošu bezbednosnu situaciju optužila ministra unutrašnjih poslova i premijera Ivicu Dačića.

Aleksandra Jerkov

Jerkova je obišla mesto zločina i nakon razgovora sa zaposlenima škole izjavila da se pucnjava dogodila u vreme četvrtog školskog časa, u neposrednoj blizini školskog igrališta, na kojem su u tom trenutku učenici trećeg razreda imali fizičko.

- Šta još treba da se desi pa da ministar unutrašnjih poslova izađe u susret onome što ga molimo već četiri godine, a to je da Novom Sadu treba još najmanje 300 policajaca? Zar majke treba da strahuju za svoju decu da li će da se vrate iz škole, umesto da razmišljaju o tome šta deca uče - upitala je Aleksandra Jerkov.

Ona je poručila da ako Beogradu i MUP-u nije stalo do bezbednosti Novosađana, onda neka daju nadležnosti glavnom gradu Vojvodine da sam može da brine o bezbednosti sopstvenih građana.

- Novi Sad može i mora da bude bezbedno mesto za život, novosadska deca to zaslužuju - kazala je Jerkov.

(BILSV, 10.09.2012)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook