Jovan Dejanović podržao kandidaturu Aleksandre Jerkov

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 09. 04. 2012. | Komentara: 2

Jovan Dejanović podržao kandidaturu Aleksandre Jerkov

NOVI SAD – Nekadašnji gradonačelnik Novog Sada Jovan Dejanović, koga Novosađani i Novosađanke pamte kao jednog od najboljih i najuspešnijih gradonačelnika koje je glavni grad Vojvodine ikada imao, podržao je danas kandidaturu narodne poslanice i funkcionerke LSV Aleksandre Jerkov za gradonačelnicu Novog Sada.

Jovan Dejanovic Aleksandra Jerkov

Nakon snimanja prvih kadrova gradonačelničkog spota Jerkova je izjavila da joj je čast što ju je podržao čovek kao što je Jovan Dejanović.

– On će uvek ostati upamćen kao jedan od gradonačelnika koji se za Novi Sad najviše borio i koji ga je najviše gradio pre svega doživljavajući to kao svoj posao i kao svoju obavezu – ocenila je Aleksandra Jerkov. Ona je rekla i da je za vreme gradonačelnikovanja Jovana Dejanovića izgrađeno sve ono čime se Novi Sad i danas ponosi.

– Ja verujem da Novi Sad može opet da bude taj grad u kojem će se raditi veliki projekti i u koji će se ulagati, ali da bi se to desilo, Novi Sad mora imati nekoga ko će se za njega hrabro boriti. Zbog toga je meni izuzetno velika čast što je čovek kao što je Jovan Dejanović u našoj listi i meni lično prepoznao osobu koja to može da učini – navela je Jerkova. Ona je rekla i da će joj u obavljanju posla gradonačelnice Novog Sada veoma pomagati sugestije i saveti Jovana Dejanovića, čije je iskustvo u tom poslu neprocenjivo.

(BILSV, 09.04.2012.)



Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

U čije ime i za čiji račun je organizovana bakljada povodom godišnjice bombardovanja?

Ako huliganske bakljade, praćene militantnim obećanjima, koje se odigravaju na saobraćajnici u neposrednoj blizini spomenika kulture čiju bezbednost i ugrožavaju, nemaju veze sa aktuelnom vlasti i policijskim službama, onda neka se novosadska vlast od njih ogradi i osudi ih, a policija uradi ono što joj je posao. 
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.
Iz medija | Ponedeljak, 18. 03. 2024. | Komentara: 0

Čisti izborni uslovi su odlika normalne, pristojne, demokratske zemlje

Čisti izborni uslovi, po mom mišljenju, nisu ni mesto ni predmet cenjkanja, jer se tu ne govori o političkom programu ili ideji da li Srbija treba da ide malo više levo ili desno i da li porez treba da bude manji ili veći. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook