Jovan Dejanović podržao kandidaturu Aleksandre Jerkov

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 09. 04. 2012. | Komentara: 2

Jovan Dejanović podržao kandidaturu Aleksandre Jerkov

NOVI SAD – Nekadašnji gradonačelnik Novog Sada Jovan Dejanović, koga Novosađani i Novosađanke pamte kao jednog od najboljih i najuspešnijih gradonačelnika koje je glavni grad Vojvodine ikada imao, podržao je danas kandidaturu narodne poslanice i funkcionerke LSV Aleksandre Jerkov za gradonačelnicu Novog Sada.

Jovan Dejanovic Aleksandra Jerkov

Nakon snimanja prvih kadrova gradonačelničkog spota Jerkova je izjavila da joj je čast što ju je podržao čovek kao što je Jovan Dejanović.

– On će uvek ostati upamćen kao jedan od gradonačelnika koji se za Novi Sad najviše borio i koji ga je najviše gradio pre svega doživljavajući to kao svoj posao i kao svoju obavezu – ocenila je Aleksandra Jerkov. Ona je rekla i da je za vreme gradonačelnikovanja Jovana Dejanovića izgrađeno sve ono čime se Novi Sad i danas ponosi.

– Ja verujem da Novi Sad može opet da bude taj grad u kojem će se raditi veliki projekti i u koji će se ulagati, ali da bi se to desilo, Novi Sad mora imati nekoga ko će se za njega hrabro boriti. Zbog toga je meni izuzetno velika čast što je čovek kao što je Jovan Dejanović u našoj listi i meni lično prepoznao osobu koja to može da učini – navela je Jerkova. Ona je rekla i da će joj u obavljanju posla gradonačelnice Novog Sada veoma pomagati sugestije i saveti Jovana Dejanovića, čije je iskustvo u tom poslu neprocenjivo.

(BILSV, 09.04.2012.)



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook