Jovan Dejanović podržao kandidaturu Aleksandre Jerkov

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 09. 04. 2012. | Komentara: 2

Jovan Dejanović podržao kandidaturu Aleksandre Jerkov

NOVI SAD – Nekadašnji gradonačelnik Novog Sada Jovan Dejanović, koga Novosađani i Novosađanke pamte kao jednog od najboljih i najuspešnijih gradonačelnika koje je glavni grad Vojvodine ikada imao, podržao je danas kandidaturu narodne poslanice i funkcionerke LSV Aleksandre Jerkov za gradonačelnicu Novog Sada.

Jovan Dejanovic Aleksandra Jerkov

Nakon snimanja prvih kadrova gradonačelničkog spota Jerkova je izjavila da joj je čast što ju je podržao čovek kao što je Jovan Dejanović.

– On će uvek ostati upamćen kao jedan od gradonačelnika koji se za Novi Sad najviše borio i koji ga je najviše gradio pre svega doživljavajući to kao svoj posao i kao svoju obavezu – ocenila je Aleksandra Jerkov. Ona je rekla i da je za vreme gradonačelnikovanja Jovana Dejanovića izgrađeno sve ono čime se Novi Sad i danas ponosi.

– Ja verujem da Novi Sad može opet da bude taj grad u kojem će se raditi veliki projekti i u koji će se ulagati, ali da bi se to desilo, Novi Sad mora imati nekoga ko će se za njega hrabro boriti. Zbog toga je meni izuzetno velika čast što je čovek kao što je Jovan Dejanović u našoj listi i meni lično prepoznao osobu koja to može da učini – navela je Jerkova. Ona je rekla i da će joj u obavljanju posla gradonačelnice Novog Sada veoma pomagati sugestije i saveti Jovana Dejanovića, čije je iskustvo u tom poslu neprocenjivo.

(BILSV, 09.04.2012.)



Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook