Jovanović i Vujnović uručili novogodišnje paketiće

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 06. 01. 2012. | Komentara: 0

Jovanović i Vujnović uručili novogodišnje paketiće

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i direktor Centra za socijalni rad Gojko Vujnović uručili su danas paketiće deci Sigurne dečije kuće i Dnevnog boravka dece sa poremećajem u društvenom ponašanju.

Jovanovic

U paketićima, koje je pripremio Centra za socijalni rad, deca su dobila školski pribor, igračke i slatkiše. Tokom dodele paketića, Jovanović je naveo da Novi Sad ima jednu od najrazvijenijih mreža socijalne pomoći i socijalne zaštite.

- Novogodišnji i božićni praznici jedni su od onih dana u godini kada se okupljamo sa svojim najbližima, porodicom i prijateljima. Ali, to su i dani kada se treba setiti onih kojima je pomoć potrebna i koji su na neki način marginalizovani u društvu - kazao je Jovanović. On je dodao da grad pomaže onima kojima je ta pomoć potrebna, a to se posebno "odnosi na pružanje pomoći najmlađima".

- Paketiće smo uručili onima kojima su pomoć i ljubav potrebni. Iskreno im želim puno zdravlja, sreće i ljubavi i da ovu godinu provedu mnogo lepše nego prethodnu - on. Direktor Centra za socijalni rad Gojko Vujnović istakao je da deca i štićenici Sigrune dečije kuće i Dnevnog boravka zaslužuju da osete radost novogodišnjih i božićnih praznika kao i sva druga deca. U Sigurnoj dečijoj kući trenutno boravi 11 beba i 14-oro dece, dok Dnevni boravak dnevno koristi između 60-oro i 70-oro dece.

(BILSV, 06.01.2012.)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook