Jovanović: Išao sam kao predsednik Skupštine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 20. 04. 2012. | Komentara: 0

Jovanović: Išao sam kao predsednik Skupštine

NOVI SAD – Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović istakao je, povodom optužbi Liberalno demokratske partije da u “političke svrhe” posećuje štićenike Sigurne dečje kuće i novosadske škole, da u posetu nije isao kao stranački funkcioner.

Aleksandar Jovanovic

Kako prenosi Dnevnik, Jovanović je u saopštenju naveo da je kao predsednik skupštine grada Novog Sada u protekle četiri godine nebrojeno puta obilazio, ne samo gradska preduzeća i ustanove čiji je osnivač Grad, već se trudio da rad tih institucija i ustanova bude javan, a problemi sa kojima se suočavaju budu na uvidu javnosti.
– Tokom ovih obilazaka i poseta, nikada se javnosti nisam predstavljao kao član stranke, već isključivo kao predsednik Skupštine grada Novog Sada – istakao je Jovanović.

(BILSV, 20. 04. 2012.)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook