Kolar: LSV spremna za izbore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 27. 03. 2015. | Komentara: 0

Kolar: LSV spremna za izbore

NOVI SAD - Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Robert Kolar izjavio je za Radio-televiziju Srbije da je LSV spremna za izbore, a da će datum održavanja zavisiti od dogovora predsednika dve skupštine.

LSV
 
- Liga socijaldemokrata Vojvodine je spremna za izbore u svakom trenutku, pa i sada. A kada će izbori biti to će se dogovoriti predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković i predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor. Pa kako se oni dogovore - kazao je on komentarišući spekulacije o datumu održavanja pokrajinskih i lokalnih izbora.
 
A odgovarajući na pitanje "Da li su mitinzi SNS i DS najavljeni za april zvanični početak predizborne kampanje?", Kolar je u anketi emisije "Politbiro" RTV-a istakao da je veći problem to što je sasvim sigurno da na mitingu SNS u Novom Sadu neće učestvovati građani koji su oduševljeni smanjenjem plata i penzija, a povećanjem poreza, struje...
 
- Veći je problem to što se u Novom Sadu okupljaju građani, odnosno radnici komunalnih preduzeća koji su zlostavljani, sada već i fizički i matrijalno i otkazima od strane Treće Srbije. A da ne govorimo da je ta interesna grupacija u potpunosti upropastila komunalni sistem u gradu. To su veći problemi i to su pravi mitinzi nezadovoljstva - kazao je Kolar danas novinarima u Novom Sadu.
 
(BILSV, 27.03.2015)



Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook