Kolar: LSV spremna za izbore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 27. 03. 2015. | Komentara: 0

Kolar: LSV spremna za izbore

NOVI SAD - Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Robert Kolar izjavio je za Radio-televiziju Srbije da je LSV spremna za izbore, a da će datum održavanja zavisiti od dogovora predsednika dve skupštine.

LSV
 
- Liga socijaldemokrata Vojvodine je spremna za izbore u svakom trenutku, pa i sada. A kada će izbori biti to će se dogovoriti predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković i predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor. Pa kako se oni dogovore - kazao je on komentarišući spekulacije o datumu održavanja pokrajinskih i lokalnih izbora.
 
A odgovarajući na pitanje "Da li su mitinzi SNS i DS najavljeni za april zvanični početak predizborne kampanje?", Kolar je u anketi emisije "Politbiro" RTV-a istakao da je veći problem to što je sasvim sigurno da na mitingu SNS u Novom Sadu neće učestvovati građani koji su oduševljeni smanjenjem plata i penzija, a povećanjem poreza, struje...
 
- Veći je problem to što se u Novom Sadu okupljaju građani, odnosno radnici komunalnih preduzeća koji su zlostavljani, sada već i fizički i matrijalno i otkazima od strane Treće Srbije. A da ne govorimo da je ta interesna grupacija u potpunosti upropastila komunalni sistem u gradu. To su veći problemi i to su pravi mitinzi nezadovoljstva - kazao je Kolar danas novinarima u Novom Sadu.
 
(BILSV, 27.03.2015)



Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.

Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina i Novi Sad brane se na Limanu

Stanovnici Limana pokazali su juče svojim primerom kako se brane vrednosti demokratskog i modernog društva. U velikom broju odazvali su se pozivu Saveta Mesne zajednice Liman i složno dali crveni karton gradskoj vlasti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook