Kome su kupljena nova putnička vozila?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 28. 02. 2014. | Komentara: 0

Kome su kupljena nova putnička vozila?

LSVZRENJANIN - Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u zrenjaninskoj Skupštini Vladimir Milošev rekao je danas da odbornička grupa LSV zahteva od gradonačelnika Zrenjanina da hitno odgovori zbog čega je 30. decembra 2013. godine zaključen ugovor u vrednosti od 3.026.185,00 dinara, bez uračunatog PDV-a, za kupovinu putničkih automobila za poljočuvare, kada je ova služba prestala sa radom.



Milošev je na vanrednoj konferenciji za novinare objasnio da je naručilac ove javne nabavke gradonačelnik, a da je posao ugovoren sa firmom „Prva zona“, koja je registrovana na istoj adresi kao i „Točak motor group“.

- Ligaši i ligašice zahtevaju od nadležnih da objasne zbog čega će građani i građanke Zrenjanina plaćati u ovoj godini svakog radnog dana preko 12 hiljada dinara za službene automobile službe koja je prestala sa radom. Zrenjaninci i Zrenjaninke zaslužuju i odgovore na pitanja ko sada vozi kupljene putničke automobile, koliko je tačno automobila kupljeno, koje marke i koje su pojedinačne cene svakog od njih - istakao je zrenjaninski odbornik LSV.

Milošev je upozorio da se građani i građanke dobro sećaju i prošlogodišnje kupovine direktora zrenjaninskog JP „Direkcija za izgradnju i uređenje“, čiji se vozni park ponovio za dva vozila, od čega je jedan kvalifikovan kao ’luksuzan’ i u pitanju je automobil marke Audi.

- Odbornička grupa LSV u zrenjaninskoj Skupštini upozorava da je kupovina novih službenih automobila za nepostojeću službu o trošku građana i građanki Zrenjanina nedopustiva i zahteva da se utvrdi odgovornost za ovakvo rasipničko ponašanje čelnika grada - rekao je odbornik on.

Milošev je upozorio i da su žrtve ovako neodgovorne politike vođenja grada isključivo građani i građanke, koji plaćaju automobile, a zauzvrat, kako je ocenio, nemaju osnovne uslove za život u Zrenjaninu. On je novinarima na uvid dao i obaveštenje o zaključenom ugovoru o kupovini novih putničkih automobila.

(BILSV, 27.02.2014)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook