Kostreš: Diletantska odluka o bojkotu izbora

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 08. 12. 2017. | Komentara: 0

Kostreš: Diletantska odluka o bojkotu izbora

NOVI SAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš optužio je večeras Pokret slobodnih građana i Narodnu stranku da su odlukom o bojkotu izbora u pet lokalnih samouprava u Srbiji zapravo te opštine "bez borbe predale Aleksandru Vučiću".

LSV

- Mislim da je vreme da se jasno kaže da diletantima nije mesto u politici i da ako nisu spremni i sposobni, a nisu, da dižu revolucije, onda neka učestvuju u izbornom procesu, jer je to najmanje što mogu da urade za razvoj demokratije u Srbiji - rekao je Kostreš agenciji Beta.

On je rekao da mu je "potpuno nejasno" kako neko želi da se bavi politikom i da učestvuje u političkim procesima jedne države a da ne učestvuje na izborima.

- Neverovatno mi je da postoji pokušaj da se Vučiću te opštine predaju bez borbe, i da nema Demokratske stranke, koja će u tim opštinama samostalno nastupiti a u Pećincima u koaliciji sa LSV, ti koji se navodno bore, bi bez zrna baruta poklonili Vučiću pet lokalnih samouprava. Možda oni misle da će im Vučić ponuditi učesće u vlasti u tih pet lokalnih samouprava kao što su mislili da će im ponuditi premijersko mesto, ali to se neće desiti - kazao je Kostreš.
(BILSV, 07.12.2017)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook