Kostreš: Ne rušimo DS u Vojvodini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 28. 09. 2013. | Komentara: 0

Kostreš: Ne rušimo DS u Vojvodini

NOVI SAD – Liga socijeldemokrata Vojvodine ne planira da ruši Demokratsku stranku u Vojvodini i biće uz demokrate sve dok se ne ispostavi da je u vojvođanskoj vlasti bilo protivzakonitih poslova, rekao je za Naše novine zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.

LSV

– Bez LSV-a matematički nije moguće srušiti demokrate, a to se neće desiti dok se ne dokaže da je neko od njih učestvovao u poslovima kojima su se oglušili o zakon – tvrdi Kostreš. On kaže da su spekulacije o uskraćivanju podrške DS-u nastale nakon što je lider LSV Nenad Čanak nahvalio lidera SNS Aleksandra Vučića,  nastale „novinarskim selektivnim izveštavanjem“. Kostreš je za današnje Novosti ocenio da je u Vojvodini trenutno na delu sukob dveju političkih opcija - SNS, koji optužuje aktuelnu vlast da je kriminalna, i DS, koji uzvraća naprednjacima rečima da oni sprovode diktaturu.

– Mislim da SNS treba da dozvoli da institucije rade svoj posao, a demokrate treba da se prisete da su oni diktaturu uveli još 2008. godine – rekao je Kostreš.

(BILSV, 28. 09. 2013)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook