Kostreš: Nećemo inicirati izbore, ispunjavamo svoj program

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 04. 06. 2014. | Komentara: 0

Kostreš: Nećemo inicirati izbore, ispunjavamo svoj program

BEOGRAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine neće inicirati izbore u Vojvodini i smatra da oni treba da budu održani u redovnom roku, u maju 2016. godine, izjavio je danas zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.

LSV
 
Prema njegovim rečima, za LSV je važno da se njen politički program ispunjava i u tom pravcu je spremna da razgovara sa svim grupacijama unutar vojvođanskog parlamenta. Kostreš je novinarima u parlamentu rekao da će prvo razgovarati u okviru postojeće koalicije, ali ne isključuje ni mogućnost razgovora sa SNS.
 
- Da li će doći do promene vladajuće strukture ili ne, u ovom momentu ne mogu da procenim iz prostog razloga što još postoje pokušaji da se u okviru vladajuće koalicije dogovori program koji ćemo svi zastupati - rekao je Kostreš.
 
On je dodao da, ukoliko ne uspeju da se dogovore, ne isklučuje mogućnost da LSV ode u opoziciju, jer je Ligi, kako je rekao, mnogo važnije sprovođenje programa od toga da bude u vlasti.
 
- Nama je najvažniji naš program i sa onima sa kojima možemo da se dogovorimo oko njegovog sprovođenja sa njima ćemo biti spremni da sarađujemo, kao što je bilo pitanje promene izbornog sistema unutar Vojvodine - nama je to pitanje veoma važno i uspeli smo da obezbedimo skupštinsku većinu i ta odluka će biti doneta u petak - naveo je Kostreš. 

(BILSV, 04.06.2014)



Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook