Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.

LSV

- Taj izbor nije neočekivan, on je čovek od velikog poverenja Aleksandra Vučića, što znači da će nastaviti da radi ono što je Vučić zacrtao. Imamo Vučića posle Vučića. Ja tu ne vidim nikakvu promenu niti potrebu da se bilo šta drugačije uradi - rekao je Kostreš agenciji Beta.

Dodao je da su Vučevića za mesto lidera stanke preporučile „lojalnost i prisnost“, Vučić sigurno ne bi na to mesto postavio čoveka u kojeg nema potpuno poverenje.

- Samo mi nije jasno koja će biti uloga SNS-a i Vučevića u Narodnom pokretu čije formiranje Vučić najavljuje. Da li će ga izjednačiti sa Aleksandrom Vulinom, Rasimom Ljajićem i Bogoljubom Karićem, ili će SNS držati primat? To ćemo videti - kazao je Kostreš.

Ocenio je da je formiranje Narodnog pokreta pokušaj „jednog dobrog marketinškog poteza“.

- On će sa Vučevićem na čelu SNS-a pokušati da pokrije sve gluposti i promašaje koje je ta stranka radila u prošlosti: od korupcije, propusta u sektoru bezbednosti, očajne međunarodne politike, neuvođenja sankcija Rusiji i svih ostalih štetnih poteza - naveo je Kostreš.

(SzILSV-VOJVOĐANI, 28.05.2023)




Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.

Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina i Novi Sad brane se na Limanu

Stanovnici Limana pokazali su juče svojim primerom kako se brane vrednosti demokratskog i modernog društva. U velikom broju odazvali su se pozivu Saveta Mesne zajednice Liman i složno dali crveni karton gradskoj vlasti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook