Kravić: Ne kupujemo glasove i ne forsiramo birače

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 29. 04. 2013. | Komentara: 0

Kravić: Ne kupujemo glasove i ne forsiramo birače

NOVI SAD - Koalicija Demokratske stranke i Lige socijaldemokrata Vojvodine ubedljivo je pobedila na izborima za članove Saveta i Nadzornog odbora mesne zajednice "Dunav" koja se nalazi u širem centru Novog Sada, odnosno na Keju.

LSVDS i LSV su u ovoj MZ osvojili svih 11 mesta. S druge strane, na dva biračka mesta na Detelinari, u mesnim zajednicama "Radnički" i "Jugovićevo", isto tako ubedljivu pobedu odneli su naprednjaci.
Predsednik Gradskog odbora LSV Aleksandar Kravić rekao je za Radio 021 da biračko telo Lige, a ni glasači demokrata, tradicionalno nisu zainteresovani za ovaj tip izbora, da su toga u obe stranke svesne i da zato ne forsiraju građane već podjednako rade svuda na tome da ih informišu.
- Nemamo nameru da na tu temu pravimo ono što se dešava unazad od prošlih izbora gde se u dobroj meri radilo na kupovini glasova i forsiranju ljudi da izađu na glasanje, odnosno svemu onom što smatramo da nije deo demokratskog procesa – kazao je Aleksandar Kravić.
 
(BILSV, 29.04.2013)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook