Kristina Vuljaj na čelu GrO LSVO Novi Sad

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Utorak, 02. 10. 2012. | Komentara: 0

Kristina Vuljaj na čelu GrO LSVO Novi Sad

NOVI SAD – Na izbornoj skupštini, održanoj juče izabrano je novo rukovodstvo gradskog odbora Omladine LSV Novi Sad na čijem će čelu, u narednih godinu dana biti predsednica Kristina Vuljaj.

LSV

Takođe, većinom glasova za potpredsednike su odabrani Milica Savin i Nenad Mihajlović. Novoizabrana predsednica zahvalila se na ukazanom poverenju.

- Ova titula, koliko je laskava, toliko je ne treba shvatiti olako. Ispred nas je teška godina, i nadam se vašoj pomoći da bude uspešna za Omladinu - rekla je Vuljaj. Prethodni saziv GrO LSVO Novi Sad činili su predsednik Dejan Bibić i potpredsednici Andrea Jerinić i Nenad Vezmar. Bibić je poželeo novom rukovodstvu sve najbolje i da istraju u svojim namerama.

- Svaki saziv treba da obeleži svoj mandat. Nas je "zahvatila" kampanja i tu smo se mi pokazali, a upravo je i jedan od omladinaca, Nenad Vezmar, naš predstavnik u gradskom parlamentu. Novi saziv treba da potraži svoj fokus i bude istrajan u njemu- naveo je bivši predsednik novosadske Omladine.

(BILSV, 01. 10. 2012.)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook