Liga i LDP u koaliciji na izborima u Vrbasu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 20. 09. 2013. | Komentara: 0

Liga i LDP u koaliciji na izborima u Vrbasu

NOVI SAD – Građani Vrbasa na izborima 13. oktobra ne treba da razmišljaju o tome da li će dajući svoj glas nekoj od velikih koalicija lakše otvarati vrata u Novom Sadu ili Beogradu, već treba da razmišljaju o tome da glasaju za ljude koji će ostvariti prave projekte i voditi grad na profesionalan način, ocenio je predsednik Opštinskog odbora  LSV Vrbas Mario Mažar.

LSV

Gostujući sinoć u u emisiji „Sučeljavanje“ na Radio-televiziji Vojvodine, Mažar je ukazao da je poražavajuće ukoliko sve zavisi od te piramide vlasti.

– Ukoliko ljudi prave pravi posao, ukoliko vode grad kako treba, uopšte nije bitno ko je na vlasti u Pokrajini, Republici. Vrata moraju da budu otvorena svim ljudima dobre volje i svim ljudima dobre ideje koji dobro mogu da urade svom gradu – istakao je Mažar.

Tim koji dobija


On je naveo da Liga socijaldemokrata Vojvodine po drugi put ide u koaliciji Liberalno-demokratskom partijom, te da zbog iskustva stečenog u pretekle četiri godine očekuje mnogo bolji rezultat od onog postignutog na izborima održanim 2009. godine.

– Imali smo dobru saradnju sa vladajućom koalicijom u Vrbasu. Gurali smo neke svoje stavove, ali mnoge stvari nismo uspeli da uradimo. Neke smo uspeli i smatram da je sada prilika da to popravimo – naveo je on. Mario Mažar je dodao u ovom trenutku ne može da govori o potencijalnim koalicionim partnerima nakon izbora, ističući da je najbitnije da građani Vrbasa imaju određeni benefit posle ovih izbora i da im se kvalitet života popravi koliko je to god moguće.

Fer kampanja

Mario Mažar je rekao i da će koalicija LSV-LDP voditi fer i korektnu kampanju, da se neće baviti tuđim kampanjama, a dodao je i da ne očekuje pritiske na građane.

– Ubeđen sam da će građani Vrbasa svojom glavom razmišljati svih ovih dana i 13. oktobra izaći potpuno rasterećeni i zaokružiti onu političku opciju za koju su se već, pretpostavljam, davno opredelili. Ne očekujem nikakve incidente. Mi sigurno nećemo praviti nikakve incidente, to nije svojstveno Ligi i LDP-u – istakao je Mažar. Komentarišući to što sve protivničke liste nose i imena lidera, krijući se u neku ruku tako iza njih, Mažar je rekao da to neće biti slučaj sa koalicijom LDP-LSV.

– Mi idemo sa svojom slikom, svojim imenom i prezimenom i vodićemo potpuno lokalnu kampanju. Sa svojim ljudima, promovisaćemo svoju priču, neke svoje ljude, promovisaćemo tim koji, po nama, može uspešno da preuzme vođenje grada – zaključio je Mario Mažar.

(BILSV, 20. 09. 2013)



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook