Liga i LDP u koaliciji na izborima u Vrbasu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 20. 09. 2013. | Komentara: 0

Liga i LDP u koaliciji na izborima u Vrbasu

NOVI SAD – Građani Vrbasa na izborima 13. oktobra ne treba da razmišljaju o tome da li će dajući svoj glas nekoj od velikih koalicija lakše otvarati vrata u Novom Sadu ili Beogradu, već treba da razmišljaju o tome da glasaju za ljude koji će ostvariti prave projekte i voditi grad na profesionalan način, ocenio je predsednik Opštinskog odbora  LSV Vrbas Mario Mažar.

LSV

Gostujući sinoć u u emisiji „Sučeljavanje“ na Radio-televiziji Vojvodine, Mažar je ukazao da je poražavajuće ukoliko sve zavisi od te piramide vlasti.

– Ukoliko ljudi prave pravi posao, ukoliko vode grad kako treba, uopšte nije bitno ko je na vlasti u Pokrajini, Republici. Vrata moraju da budu otvorena svim ljudima dobre volje i svim ljudima dobre ideje koji dobro mogu da urade svom gradu – istakao je Mažar.

Tim koji dobija


On je naveo da Liga socijaldemokrata Vojvodine po drugi put ide u koaliciji Liberalno-demokratskom partijom, te da zbog iskustva stečenog u pretekle četiri godine očekuje mnogo bolji rezultat od onog postignutog na izborima održanim 2009. godine.

– Imali smo dobru saradnju sa vladajućom koalicijom u Vrbasu. Gurali smo neke svoje stavove, ali mnoge stvari nismo uspeli da uradimo. Neke smo uspeli i smatram da je sada prilika da to popravimo – naveo je on. Mario Mažar je dodao u ovom trenutku ne može da govori o potencijalnim koalicionim partnerima nakon izbora, ističući da je najbitnije da građani Vrbasa imaju određeni benefit posle ovih izbora i da im se kvalitet života popravi koliko je to god moguće.

Fer kampanja

Mario Mažar je rekao i da će koalicija LSV-LDP voditi fer i korektnu kampanju, da se neće baviti tuđim kampanjama, a dodao je i da ne očekuje pritiske na građane.

– Ubeđen sam da će građani Vrbasa svojom glavom razmišljati svih ovih dana i 13. oktobra izaći potpuno rasterećeni i zaokružiti onu političku opciju za koju su se već, pretpostavljam, davno opredelili. Ne očekujem nikakve incidente. Mi sigurno nećemo praviti nikakve incidente, to nije svojstveno Ligi i LDP-u – istakao je Mažar. Komentarišući to što sve protivničke liste nose i imena lidera, krijući se u neku ruku tako iza njih, Mažar je rekao da to neće biti slučaj sa koalicijom LDP-LSV.

– Mi idemo sa svojom slikom, svojim imenom i prezimenom i vodićemo potpuno lokalnu kampanju. Sa svojim ljudima, promovisaćemo svoju priču, neke svoje ljude, promovisaćemo tim koji, po nama, može uspešno da preuzme vođenje grada – zaključio je Mario Mažar.

(BILSV, 20. 09. 2013)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook