LSV će analizirati čitavu situaciju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 05. 05. 2016. | Komentara: 0

LSV će analizirati čitavu situaciju

NOVI SAD – Upitan da prokomentariše izjavu predsednika SNS Aleksandra Vučića o najširoj mogućoj koaliciji u Vojvodini i ocene pojedinih analitičara koji tu vide mesto za Ligu socijaldemokrata Vojvodine, šef Izbornog štaba Lige socijaldemokrata Vojvodine za Novi Sad i Bačku Robert Kolar izjavio je danas za N1 da Liga o tome nema zvaničan stav.  

 


- Kao što znate, ni izborni procesi nisu do kraja svuda okončani. Drugo, iskustvo iz 2012. godine nas uči, bar kada je SNS u pitanju, da su oni zagovornici vertikalnog pravljenja koalicija. To znači da, onako kako se pravi na republičkom, da se slično prenosi i na druge nivoe. Šta će se dešavati po pitanju i republičkih i izbora i sastava skupštine i vlade će se znati, koliko se ja razumem, tek tamo negde krajem maja - početkom juna. Tako da, do tog trenutka nema nikakvih mogućnosti ozbiljnijih razgovora za pokrajinu. A što se tiče toga što on misli da je dobro praviti široku koaliciju, ja sam se naslušao do sada različitih mišljenja Aleksandra Vučića, nekih loših, nekih manje loših, nekih i dobrih, ali je to i dalje samo njegovo mišljenje – rekao je Kolar.

 

Upitan da li bi LSV imala lični interes da bude u koaliciji sa SNS, da li bi bila otvorena za pregovore za dobro građana Vojvodine, Kolar je rekao da je prerano govoriti u tome i da stranački organi LSV tek treba da analiziraju celu situaciju.

 

- Mi tek treba da izanaliziramo celu situaciju ali što se mene lično tiče – teško – dodao je on.

 

(BILSV, 05.05.2016)




Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook