LSV ima poverenja u svoje poslanike

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 30. 01. 2012. | Komentara: 0

LSV ima poverenja u svoje poslanike

NOVI SAD – Komentarišući promenu izbornih propisa u Pokrajini kojima je, između ostalog, ukinuto i postojanje blanko ostavki, potpredsednica Skupštine AP Vojvodine i potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević istakla je za emisiju “Politbiro” na RTV, da LSV nikada do sada nije imala problema takve prirode, kao i da je sigurna da neće imati ni dalje.

Maja Sedlarevic

– Mi nismo imali potrebu ni do sada da imamo blanko ostavke, niti za bilo kakvom sličnom vrstom obezbeđenja, jer imamo poverenje u ljude koje biramo. Glavni odbor stranke zaista se trudi da izabere najbolje ljude da nas predstavljaju u svim parlamentima – istakla je ona. Sedlarevićeva je dodala da zbog toga ni ta zakonska odredba, niti bilo kakva drugačija ništa veliko ne menja u načinu funkcionisanja LSV.

(BILSV, 30. 01. 2012.)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook