LSV jedina došla na okrugli sto organizacija za zaštitu potrošača

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 21. 04. 2012. | Komentara: 1

LSV jedina došla na okrugli sto organizacija za zaštitu potrošača

Novi Sad, 21. april- Narodne poslanice Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov i Olena Papuga jedine su danas prisustvovale okruglom stolu na temu „Šta političari obećavaju potrošačima“ u Medija centru u Beogradu, iako su bili pozvani predstavnici svih izbornih lista i svih političkih stranaka u Srbiji.

Aleksandra Jerkov

Okrugli sto su upriličile organizacije za zaštitu potrošača iz Beograda, Niša, Jagodine i Leskovca, kao i Asocijacija potrošača Srbije sa svojim članicama iz Novog Sada, Bora, Šapca, Požarevca i Vršca.

Tom prilikom, Jerkova i Papuga, su se obavezale da će svi narodni poslanici LSV, koji budu izabrani u Narodnu skupštinu Republike Srbije, sarađivati sa ovim organizacijama.

Dogovoreno je da će se Liga sa organizacijama za zaštitu potrošača konsultovati oko svih zakona koji se donose u parlamentu, a da se tiču potrošača, ali i da će pomoći da se njihov glas čuje. Takođe, Liga je spremna da predloži svaki zakonski predlog koji bi bio izrađen u dogovoru sa njima.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook