LSV Novi Sad: Dnevnice odbornika za PU Radosno detinjstvo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2013. | Komentara: 0

LSV Novi Sad: Dnevnice odbornika za PU Radosno detinjstvo

NOVI SAD - Skupština Grada Novog Sada prihvatila je predlog odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine da se novac od dnevnica odbornika sa jučerašnje sednice uplati u humanitarne svrhe.

LSV

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Grada Novog Sada Jasmina Nikčević predložila je da dnevnice odbornika, koje iznose 2.500 dinara, budu uplaćene Predškolskoj ustanovi „Radosno detinjstvo“, što su odbornici većinom glasova prihvatili.

Odbornici LSV-a su po završetku rasprave napustili jučerašnju sednicu Skupštine Grada, čija je jedina tačka dnevnog reda bio Predlog zaključka povodom Inicijative predsednika Vlade Autonomne Pokrajine Vojvodine za donošenje Deklaracije o zaštiti ustavnih i zakonskih prava Autonomne Pokrajine Vojvodine.

(BILSV, 17.04.2013)



Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook